Radera ett synkläge

Gör så här för att radera ett synkläge:

  1. Gå till fliken Synkläge på startskärmbilden.

  2. Välj det synkläge som du vill radera från listan.

  3. Gå till slutet av konfigurationen och välj Radera. En varning visas.

  4. Välj Ja för att bekräfta borttagningen.