Odstránenie režimu synchronizácie
Ak chcete odstrániť režim synchronizácie, postupujte nasledovne:
V zobrazení Domov prejdite na kartu Režim synchronizácie.
Vyberte režim synchronizácie, ktorý chcete odstrániť zo zoznamu.
Prejdite na dolnú časť konfigurácie a zvoľte Odstrániť. Zobrazí sa upozornenia.
Výberom Áno potvrdíte odstránenie.