Arkiv för åtdragningsprogram – inledning

Kombinationen val av åtdragningsstrategi och parametervärden utgör själva åtdragningsprogrammet. Ett åtdragningsprogram kan antingen vara Globalt eller Lokalt.

Ett Lokalt åtdragningsprogram gäller endast för en enskild styrenhet medan ett Globalt åtdragningsprogram kan ha flera styrenheter som prenumererar på samma åtdragningsprogram.

En styrenhet kan prenumerera på Globala åtdragningsprogram. Om en förändring görs i programmet skickas denna förändring till alla styrenheter i ToolsTalk 2 som prenumererar på programmet.

Arkivet för åtdragningsprogram hanterar globala åtdragningsprogram och de styrenheter som prenumererar på specifika Åtdragningsprogram.

Uppdateringar för prenumerationer utförs i ToolsTalk 2. Alla styrenheter som påverkas kommer visa Push-indikatorn i arbetsytan Linjestruktur.

ToolsTalk 2 kan skilja ett lokalt åtdragningsprogram från ett globalt åtdragningsprogram, även om styrenheten inte känner till den här informationen. Därför är det viktigt att ange åtgärden i ToolsTalk 2 om ett åtdragningsprogram ändras via antingen styrenhetens GUI eller webb-GUI.

VARNING

Risk för personskada

En förändring i konfigurationen till åtdragningsprogrammet kan orsaka oväntat moment, rotationsriktning, eller hastighet i systemet (eller systemen) där åtdragningsprogrammet för närvarande är i bruk. Detta kan leda till allvarlig kroppsskada och/eller egendomsskador.

  • Kontrollera åtdragningsprogrammets konfigurationer när ett nytt program har lagts till eller efter användning av ändringar i ett befintligt program.