Úvod do knihovny programů utahování

Kombinace výběru strategie utahování a hodnot parametrů tvoří program utahování a také je jako program utahování známá. Program utahování může být buď místní, nebo globální.

Místní program utahování platí pro jeden controller a globální program utahování může mít několik controllerů propojených se stejným programem utahování.

Controller se může propojit s globálními programy utahování. Kdykoli je provedena změna programu, přenese se na všechny controllery v aplikaci ToolsTalk 2, které jsou s programem propojeny.

Knihovna programů utahování spravuje globální programy utahování a controllery propojené s danými programy utahování.

Aktualizace pro propojené členy se provádějí v rámci aplikace ToolsTalk 2 . U všech dotčených controllerů se zobrazí indikátor typu Push v pracovním prostoru struktury řádků.

Aplikace ToolsTalk 2 dokáže rozlišit místní program utahování od příslušného globálního programu utahování, ačkoli controller sám o sobě o tom nic netuší. Proto je důležité zadat v aplikaci ToolsTalk 2 danou akci, pokud je program utahování změněn prostřednictvím grafického rozhraní controlleru nebo webového grafického rozhraní.

VÝSTRAHA

Riziko úrazu

Změna konfigurace programu utahování může způsobit neočekávaný moment, směr otáčení nebo neočekávanou rychlost v systémech, ve kterých je program utahování aktuálně používán. To může mít za následek vážný úraz anebo škodu na majetku.

  • Po přidání nového programu nebo po provedení změn stávajícího programu zkontrolujte konfigurace programu utahování.