Odstránenie režimu synchronizácie

Ak chcete odstrániť režim synchronizácie, postupujte nasledovne:

  1. V zobrazení Domov prejdite na kartu Režim synchronizácie.

  2. Vyberte režim synchronizácie, ktorý chcete odstrániť zo zoznamu.

  3. Prejdite na dolnú časť konfigurácie a zvoľte Odstrániť. Zobrazí sa upozornenia.

  4. Výberom Áno potvrdíte odstránenie.